STIRILE RADIO TRIB

14-07-2016

Urmareste Bury It, noul clip Chvrches si Hayley Williams


 Grupul Chvrches a lansat videoclipul piesei Bury It in care canta alaturi de Hayley Williams, vocalist formatiei Paramore.
 Clipul a fost creat de Jamie McKelvie, vechi colaborator al formatiei, si Mighty Nice, specialist in animatie.
 Iain Cook a declarat: “De cand am inceput sa lucram cu Jamie McKelvie pentru design-ul posterelor, am discutat despre modul in care putem dezvolta colaborarea noastra. Realizarile sale din benzi desenate ca Phonogram, Young Avengers sau The Wicked + Divine i-au intarit reputatia de artist foarte bun.”
 Jamie McKelvie a spus despre acest clip: “Muzica a avut intotdeauna o puternica influenta asupra lucrarilor mele, asa ca, realizarea unui clip a fost o urmare naturala. Oportunitatea de a lucra la acest videoclip cu Chvrches, Hayley Williams si Mighty Nice reprezinta faptul ca viata mi-a oferit o sansa mult mai frumoasa decat puteam sa-mi imaginez.”
 Noua versiune a melodiei Bury It, in care canta si Hayley Williams, se va gasi pe albumul Every Open Eye: Extended Edition ce va fi lansata pe 29 iulie. Reeditarea va contine 2 cantece noi si remix-uri ale pieselor de pe albumul Every Open Eye, aparut anul trecut.