STIRILE RADIO TRIB

28-06-2016

Urmareste Cyborg, noul clip Harlequin_Jack


 Grupul Harlequin_Jack a lansat videoclipul noului single Cyborg.
 Piesa ne dezvaluie noua directie electro-rock a trupei si se va gasi pe albumul Murder_Party vol. II pe care formatia promite ca il va lansa anul acesta, in noiembrie.
 Narcis Axinte, vocalistul formatiei a declarat: “Dupa cum ne-am propus de cand am infiintat această trupa, vrem cu fiecare release sa facem ceva diferit muzical, in acelasi timp pastrand vibe-ul si atmosfera dark cu care ne-am consacrat. Murder_Party vol. II face parte dintr-o trilogie de soundtrack-uri pentru filme horror. Daca primul album a fost coloana sonora a unui film cu influențe de dark-cabaret si cu elemente de sanatoriu pe-alocuri, albumul 2 se va concentra pe ideea de horror - Sci-Fi, continand mult mai multe elemente electronice ca primul, totodata mențtinand agresivul si distorsiunile prezente si pe primul album. 
 Cyborg este printre primele melodii care ne-a influentat sa mergem in aceasta directie, fiind un fel de punte intre electro si alternative-rock. Videoclipul face referire la violenta si tortura intr-o epoca a tehnologiei care este uneori greu de înteles si de acceptat social. Corpul uman nu este nimic mai mult decat o masinarie construita cu elemente organice ce au rolul de a tine creierul in viata, prin urmare de a ne tine constienti. Conform cu aceasta, nu sunt cyborgii de fapt umani? Si ce anume defineste a fi uman de fapt?” 
 Trupa si-a lansat albumul de debut Murder_Party pe 1 noiembrie 2014 si este formata din Narcis Axinte (Jack) - voce, chitara, Alex Doppelgänger - clape; Claudiu Tircovnicu – tobe si Lazar Enescu – chitara bass.