STIRILE RADIO TRIB

13-09-2017

Urmărește Lift, noul clip Radiohead


 Grupul Radiohead a lansat videoclipul piesei Lift.
 Lift se va găsește pe OKNOTOK, discul prin care formația a aniversat 20 de ani de la apariția OK Computer, un material care a apărut în data de 23 iunie.
 Chitaristul Ed O’Brien a dezvăluit că Lift nu a mai fost inclusă pe albumul Ok Computer pentru că i-ar „fi ucis”.
Lift este un cântec haios,” a declarant acesta celor de la BBC 6 Music. „Am cântat piesa live împreună cu Alanis Morrissette, și era o melodie interesantă deoarece publicul, instantaneu s-a activat. Era o piesă mare, tip imn. Dacă acest cântec era pe acel album, cu siguranța ne-a fi dus în altă parte și, în mod cert, am fi vândut mai multe albume.”
 Ed O’Brien a adăugat: „Cred că am ucis această piesa inconștient, deoarece dacă OK Computer ar fi fost ca Jagged Little Pill, ca Alanis Morrissette, ne-ar fi ucis. Dar Lift avea potential dacă o făceam bine, avea magie. Și nu am realizat o versiune bună, deoarece când ne-am dus la studio și am tras-o am simțit că aveam un pistol la tâmplă, era multa presiune.”
 Pe albumul OKNOTOK  se mai găsesc piesele Lift și I Promise, și ele neapărute în urmă cu 20 de ani, dar și versiunea remasterizată a discului OK Computer precum și 8 B-side-uri.