STIRILE RADIO TRIB

28-01-2020

Urmărește Lost, nou clip Goo Goo Dolls


 Goo Goo Dolls a lansat videoclipul melodiei Lost.

 Cântecul se găseste pe albumul Miracle Pill, apărut toamna trecută, al 12-lea disc al formației și primul de la Boxes, lansat în 2016.

 „Piesa îmi amintește de faptul că toți facem greșeli și ne pierdem direcția câteodata,” a declarat vocalistul John Rzeznik. Suntem distrași de chestii stralucitoare, ieftine, sunete ale unei lumi dezorganizate, dar într-un final, ne regăsim și ajungem unde dorim dacă ținem ochii deschiși la ceea ce contează cu adevărat.”
 
 Despre videoclip, regizorul Joelle Grace Taylor a spus: „Când mi s-a cerut să fac clipul, am vrut să-l filmez din perspectiva unui singur caracter, madolyn. Pentru mine, cântecul este despre a învăța să ai încredere în tine. Inspirația mi-am luat-o din trecutul meu dar și din personajul principal, Madolyn Ropell. Sper ca cei care se vor uita vor avea o conexiune cu caracterul din clip și să-și trăiască viața fără frică. Nu este ușor să te schimbi și să crești. Vei plânge, vei râde, o să ajungi să te îndoiești de tine dar să te și iubești.”