STIRILE RADIO TRIB

08-06-2018

Urmărește Stitch Me Up, noul clip Kris Barras Band


 The Kris Barras Band a lansat videoclipul melodiei Stitch Me Up.

 Cântecul face parte din albumul The Divine And Dirty care a apărut în data de 23 martie.

 „Este o melodie pe care îmi place mult să o cânt în concerte și a fost extraordinar să pot folosi imagini din turneul Divine And Dirty pentru a realiza videoclipul,” a spus Kris Barras. „Deși este diferit când ma refer la muzica pe care o fac, în general nu ma iau foarte în serios. Sunt nenumarate momente din backstage prinse în acest clip când ne distrăm. Ne-am simțit foarte bine în acest turneu și cred că clipul acesta a prins foarte bine starea.”

 După lansarea din 2016 a albumului de debut Lucky 13, Kris Barras, fostul luptator MMA, declara: „Eram îngrijorat că, poate, nu voi putea face nimic altceva. Mi-am propus să încerc diverse abordări, să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut. Cred că am reușit.”

 Kris Barras a spus că idolul său și al tatălui său a fost Gary Moore: „A fost favoritul tatălui meu și mi s-a transmis și mie lucrul ăsta. A fost cel mai bun chitarist din lume și prima mea legătura cu blues-ul. Orice altceva vine după el.”

 Anul trecut, Kris Barras a ocupat locul 13 în clasamentul celor mai buni chitariști de blues realizat de revista Music Radar.