STIRILE RADIO TRIB

26-02-2016

Urmareste The Rambler, noul clip Black Stone Cherry


 Black Stone Cherry a lansat videoclipul piesei The Rambler. Compus impreuna cu Jasin Todd, chitaristul din Shinedown, cantecul face parte din albumul Kentucky pe care formatia il va lansa pe 1 aprilie.

 “Este ceva cu acest cantec”, a spus vocalistul Chris Robertson. “Imi amintesc ca eram in studio, il cantam si incercam sa nu plang. Ma gandeam la bunicul meu si la copilul si sotia mea. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Dar era ceva care se intampla si era cat se poate de real. Nu pot descrie foarte bine.”

 Vocalistul Chris Robertson spune ca formatia s-a intors la radacini cu acest nou material.  “Inca de la aparitia discului nostru de debut am vrut sa ne intoarcem sa inregistram in studioul in care a inceput totul. Primul studio in care am tras, inginerul de sunet, echipamentul extraordinar de aici si Black Stone Cherry, toate acestea impreuna pentru un album unic.”

 El a adaugat: “Ne-am intors unde a inceput totul si s-a intamplat ceva magic. Aceste cantece noi sunt inima si sufletul a ceea ce am fost in 2006 si ce am devenit. Este ceva special cu noile piese si d’abia astept sa le impartasesc cu voi.”