STIRILE RADIO TRIB

10-10-2017

Urmărește Wish You Were Here, noul clip Avenged Sevenfold


 Grupul Avenged Sevenfold a lansat un cover al piesei Wish You Were Here
 Această piesă este cea mai recentă realizare a formației care va fi inclusă pe ediția de lux a albumului The Stage, un material care urmează să apară în data de 15 decembrie.
 „Întotdeauna am iubit acest cântec. M-am gândit că nu putem surprinde starea din melodia originală, așa că l-am abordat altfel. Este o amărăciune care pare că este potrivită cu tot ceea ce se întămplă în lume în acest moment,” a declarat vocalistul M. Shadows."
 Pe lângă cele 11 piese incluse la început pe The Stage, pe varianta deluxe a discului o să fie adăugate cover-urile: Retrovertigo (Mr. Bungle), Runaway (Del Shannon), Malaguena Salerosa, As Tears Go By (Rolling Stones) și God Only Knows (Beach Boys).
 În prima parte a acestui an, vocalistul M. Shadows a explicat de ce formația a decis să înregistreze cântece noi pe care să le adauge la albumul The Stage. „Am spus că vrem ca The Stage să fie o experiență de ascultare diferită. Pentru noi, ideea de a transforma albumul în ceva viu la care să adaugăm piese noi a fost ceva cu adevărat intrigant. A dilatat călătoria.”