STIRILE RADIO TRIB

25-11-2016

Vohn Toe a lansat clipul de debut – Cardiology


 Vohn Toe a lansat videoclipul primului single – Cardiology, piesa compusa si inregistrata in urma cu nu mai putin de 4 ani, rezultat al colaborarii dintre Vlad Constantin (voce) si Alex Turcu (chitara).
 “Temele centrale ale piesei sunt disperarea, regretul si teama, convertite in convingerea de a alege un drum pe care sa mergi mai departe […], traducerea a ceea ce simte un om cand isi vede predecesorul pasind spre final, cu regretele si revelatiile atasate […], momentul in care constientizezi ca vei mosteni si responsabilitatile, fara sa fii pregatit. Proiectul este un experiment: in functie de reactia primita de la cineva care nu ne e nici prieten, nici membru al familiei si pe care nu-l putem santaja emotional, ne oprim aici sau dam drumul la restul de 11 piese pe care le avem gata.” – Vohn Toe
 Piesa a fost inregistrata de Razvan Ristea (Speakaspell Laboratory), mixata si masterizata de Michael Massier (Delia), cu participarea lui George Ionita (Glitchclip/ Kurokuma) la tobe si a lui Serban Ionut-Georgescu (White Walls/ ASHA) la bass.
 Videoclipul primului material Vohn Toe a fost realizat de Alexandru Das (Valerinne/ Soundscapes/ Modern Ghosts of the Road)