STIRILE RADIO TRIB

09-03-2018

byron a lansat noul videoclip Anima


 Grupul byron a lansat videoclipul melodiei Anima.
 Cel mai nou single, Anima, este una dintre piesele compuse și înregistrate de către formație în ianuarie 2018 în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor (județul Brașov), piese care vor apărea pe viitorul album de studio byron. 
 Despre noua melodie, Dan Byron a declarat: „Anima vorbește despre inconștientul colectiv, despre lumea interioară căreia îi suntem tributari, dar pe care nu o putem influența – ci dimpotrivă. Adevărul despre noi, spre deosebire de imaginea pe care ne-o construim în fața lumii. Suma tuturor lucrurilor care au venit înaintea noastră și care sunt parte din noi, fie că ne place, fie că nu.”  
 Videoclipul Anima a fost realizat de BlueCat Studio: Anya Dimitrov (montaj, imagine), Vladimir Ivanov (lumini, set design), Florin Ciorîcă (filmări din dronă), Mihai Andrei (asistent producție). Filmările de interior au avut loc la unteatru. Piesa a fost înregistrată la Transylvania Guesthouses – Cincșor, inginer de sunet Vladimir Ivanov, mixată de Dan Georgescu la UNDA Recording în București și masterizată de Audio Animals (UK).