STIRILE RADIO TRIB

26-03-2018

Urmărește ialapet, noul clip Vița De Vie


 Grupul Vița De Vie a lansat videoclipul melodiei ialapet.
 Despre noul cântec, Adrian Despot a spus: „O viziune sumbră asupra unui viitor în care oamenii ajung să trăiască sub pământ, viața la suprafață devenind imposibilă. Sus totul este acoperit de pet-uri și plastic, ars de soare ziua și înghețat noaptea. Vina este în întregime a noastră, suntem responsabili atât fiecare în parte, cât și laolaltă, ca specie. Simbolul acestei lumi degradate este cioara, ea domnește peste toți și în toate.” 
 Aceasta este al treilea single din a doua parte a albumului Șase/Șase intitulat Șase (-), ce urmeaza a fi lansat în octombrie.
 „Pentru Șase (-) ne-am propus ca fiecare din cele 6 piese care o sa îl compună să aibă și un suport video. Din cauza asta, lucrurile se mișcă puțin mai greu ca la Șase (+), însă rezultatele sunt pe masură. Am pastrat simbolistica generala a conceptului Șase/Șase, însă am simțit nevoia să aducem ceva în plus,” a declarat Adrian Despot.
 Precedentul videoclip, Dur De-a Dura, a fost declarat câştigătorul categoriei Best Alternative Video în cadrul METALHEAD Awards 2018.
 Dur De-a Dura, al doilea extras pe single din Șase (-) se găsește săptămâna aceasta pe locul 4 în ROMTOP, clasamentul muzicilor romanesti de la radio Trib, și a ocupat locul 1 pe 3 și 10 martie. O nouă ediție puteți asculta sâmbătă de la ora 11:00.
 

 

Iată și cum a fost când s-a cântat Basu’ Și Cu Toba Mare la concertul de lansare din data de 23 martie la Fratelli Studios.